Programi po narudžbi i vlastite aplikacije

Prije svega nudimo vlastita aplikativna rješenja, ali i rješenja po narudžbi korisnika.

Naša rješenja odlikuju se stabilnošću i lakoćom korištenja. “Stolne” aplikacije rade u Windows okruženju, dok po narudžbi korisnika izrađujemo aplikacije za “web”, “mobilna” i “cloud” okruženja. Posjedujemo vlastite HP servere, ali i vlastito “cloud” okruženje. Od baza podataka preferiramo Oracle bazu, a iskustva imamo i u radu s MySQL, MSSQL i drugim poznatim bazama podataka.

Služimo se slijedećim programskim jezicima: Delphi, Python, JavaScript, C++, PHP. Svakako da su nezaobilazne web tehnologije poput HTML 5, CSS-a, JavaScript biblioteka, korištenje raznih grafičkih formata i alata… Naša znanja su vrlo široka te se ugodno snalazimo u virtualizaciji, mrežnom okruženju, sigurnosti informacijskih sustava i mnogim drugim aspektima novih tehnologija… Imamo vrsna iskustva kao predavači, ali i mentori jedni od naših najboljih informatičkih natjecatelja u računalnim algoritmima. Ponosni smo na suradnju s Fakultetom organizacije i informatike Varaždin (FOI). Naš direktor, Dejan Drabić, predsjednik je udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike Varaždin, AMAC-FOI.

Poslovna rješenja stvaramo već više od 20 godina i u tu svrhu bilježimo respektabilan broj referenci. Nije nam strana ni umjetna inteligencija, no ona je tek u razvoju u IT svijetu te je teško primjenjiva u “manjim” organizacijama.

Povjerite nam i Vi Vaše povjerenje!