O nama

RIP d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana 1998. godine. Već 20 godina poslujemo kao pretežito softverska tvrtka koja uspješno projektira i izvodi složena aplikativna rješenja u informacijskim tehnologijama. Svojim kvalitetnim rješenjima unapređujemo poslovanje naših korisnika u ostvarivanju njihovih što većih poslovnih uspjeha. Već više od deset godina, naš odjel knjigovodstva i financija, etablirao se kao pouzdan, povjerljiv i visokokvalitetan partner u poslovanju naših klijenata kojima pružamo dugoročno i pouzdano partnerstvo.

Svoj uspjeh mjerimo uspjehom naših klijenata. Koristimo nove informacijske tehnologije, a najviše nastojimo ulagati u naše ljude. Želja nam je izrađivati kvalitetna programska rješenja za zadovoljnog kupca te pružiti vrhunske i pouzdane usluge.

Ujedno, radi osiguranja kvalitete te pravovremene i svrsishodne podrške, svojim klijentima pružamo usluge servisa računalne opreme i isporuke iste, projektiranje računalnih mreža, izradu web dizajna i aplikacija, kvalitetnu i pravovremenu tehničku podršku… Izrađujemo poslovne planove i investicijske studije, izrađujemo prijave projekata za EU fondove, izrađujemo dokumentaciju za kreditne ustanove (Hamag Bicro, banke…) te provodimo usklađivanje poslovnih subjekata s GDPR regulativom.

Osluškujemo potrebe klijenata i nastojimo biti prilagodljivi tržištu. Naš uspjeh kao stabilne i kvalitetne tvrtke proteže se kroz sve naše godine poslovanja. Više od stotinu zadovoljnih korisnika pruža nam garanciju da ćete i Vi biti zadovoljni našim proizvodima i uslugama.

Uvjereni smo da smo i za Vas KLJUČ VAŠEG USPJEHA!
Uvjerite se sami…